Reducere!

Stropuva S40U

(9 recenzii clienți)

9.875,00 lei 7.900,00 lei

Centrala termica Stropuva S40U poate incalzi o suprafata de pana la 400m2,  datorita capacitatii cazanului de 40 kw, iar timpul de ardere pentru o singură încărcătură de lemn, turbă și brichetă de rumeguș ajunge pana la 30 de ore iar, cu cărbune, timpul de ardere este de aproximativ 5 zile.

Acest produs face parte din categoria: centrale termice pe lemne

Cod produs: 12140 Categorie:

Informații suplimentare

Capacitatea cazanului

40 kw

Suprafața încălzită (m2)

180 – 400 m2

Combustibil

lemne, brichete și cărbune

Durata de ardere

Lemne – pana la 30 ore
Carbune – pana la 5 zile

Garantie:

5 ani

Certificate

certificat CE

9 recenzii pentru Stropuva S40U

 1. Radu

  Va recomand acest tip de centrala tuturor care doresc sa aiba o centrala cu autonomie mare si de o calitate buna. Sunt cele mai bune centrale pe lemne de pe piata. Eu am autonomie minim 24 ore pe lemne, iar pe carbune am obtinut minim 48 ore si cel mai mult 5 zile dar si carbunele era de calitate buna. Am respectat totul ca la carte. O folosesc de 3 ani. Pot spune ca sunt extrem de multumit. Am scapat de multe griji cu aceasta centrala pe lemne Stropuva.

 2. Dragoescu Alexandru

  Foarte bune.Consum mic,încărcare la 2 zile,fiabile,preț acceptabil având in vedere calitatea.Un mic dezavantaj ,montajul e mai scump pt ca necesita mai mult timp si câteva accesorii speciale pt acest tip de cazane.

 3. Madalin

  Am vazut aceasta centrala la un coleg de servici care o are de e ani si era multumit. O sa cumpar si eu o centrala de 40 kw in vara aceasta. Poate mai apar reduceri de pret 🙂

 4. RARES

  Buna, si eu am.aceasta centrala. Sunt tare multumit. Fata de centrala veche am autonomie mult mai mare , 20 ore minim si nu o incarc decat 3/4 din capacitatea totala. Aceste centrale sunt cred cea mai buna varianta pe lemne si carbune. Nu cred ca gaseam o alta solutie mai avantajoasa.

 5. Nelu

  Recomand Stropuva. O centrala foarte buna.

 6. Marcel

  O centrala pe lemne destul de buna. Pana acum sunt multumit. Cu siguranta recomand.

 7. Oprea

  Pentru mine este cea mai buna centrala pe lemne si carbuni. Se poate pune in ea cam tot ce arde. Nu se infunda ca la centrala veche care trebuia curatata la saptamana. Nu scoate nici fum in camera ei. Nu am ce sa ii reprosez. Din partea mea aveti 5 stele.

 8. moldovan traian

  va rog sa-mi spuneti daca cineva a folosit lignit s cum se comporta

 9. Vio. T

  Salut. Va recomand cu incredere aceste centrale. Este o investitie buna .

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *