Modele si Preturi Centrale termice STROPUVA

Cumpara acum centrale pe lemne Stropuva in rate!

TVA inclus

2 ani garantie

Combustibil ecologic

Transport gratuit

Care este diferenta intre modelul Stropuva S40 si Stropuva S40U (Universal) ?

Este o intrebare pe care multi dintre clienti o adreseaza. In centrala simpla se pot arde decat lemne, rumegus, bricheti rumegus. De aceea noi recomandam centrala Universala care este conceputa pentru clientii care doresc sa arda lemne, bricheti de rumegus, bricheti de paie, rumegus, peleti, tocatura din lemn si carbune.

Accesoriile care vin suplimentar la centrala Universala sunt:

  • gratar de fonta
  • al doilea traseu de aer secundar care este actionat(inchis/deschis) de o tija pozitionata deasupra centralei.

Modelul Universal functioneaza foarte bine atat pe lemne, cat si pe carbuni. 

 

Informatii despre modelele noastre:

Centralele termice pe bază de combustibil solid STROPUVA sunt concepute pentru diverse clădiri / camere unde este instalat un sistem de încălzire cu calorifere, încălzire de apă menajeră, sau încălzire prin pardoseală, sau toate acestea împreună. Cazanul poate funcționa cu tiraj natural sau forțat, in sistem închis sau deschis.

Centralele termice se vind împreună cu un regulator bitermic de tiraj, patentat de compania noastră. Esti in cautarea unei centrale termice pe lemne?

Iti prezentam centrala Stropuva pe combustibil solid. Incalzirea unei locuinte este o necesitate in aceasta perioada geroasa, de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu centralele Stropuva de buna calitate.

Autonomia centralelor Stropuva este pentru o perioada mai mare comparativ cu o altfel de centrala pe combustibil solid, cu o incarcare cu lemne sau brichete de rumegus autonomia este de pana la 30 de ore.

Pe langa autonomia indelungata, un avantaj poate fi si pretul combustibilului folosit care este mai ieftin comparativ cu un alt combustibil solid (gaz, Gpl).

 

Faptul ca orele de functionare sunt destul de mari este un avantaj si faptul ca nu este necesar sa mergeti frecvent in camera centralei. Avem centrale pe lemne si carbuni disponibile pentru dumneavoastra numai in limita stocului disponibil.

Nu ratati o astfel de ocazie! Cazanul cu combustibil solid va fi cea mai buna alegere pentru tine si familia ta, asigurandu-ti incalzire, apa calda menajera si este usor de utilizat!

La orice cazan pe lemne si carbuni achizitionat, indiferent de pretul acesteuia, beneficiati de transport gratuit in toata Romania!

Timpi de functionare

timpi de functionare centrala termica Stropuva

* – Lemnul de foc ce conține mai mult de 30 % umezeală nu va arde complet și dacă arde – nu va ajunge la temperatura dorită, iar arderea va fi instabilă. Durata de ardere a combustibilului încărcat depinde de calitatea acestuia, de temperatura exterioară și interioară, de calitatea clădirii și de alți factori.

Combustibili recomandati

Modalitati de plata online

  1. Online cu card bancar prin EuPlatesc(Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)..

Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

  1. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

 

  1. Prin card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

 

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online in mai simple ca oricand:

  •  Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile
  • Comision zero la toate cumparaturile   plati sigure pe internet

 

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila

*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international