Pune accent pe siguranta: alege o centrala pe lemne!

Stropuva Romania

Siguranta este fara dar sau poate un detaliu care preocupa toti proprietarii de case. Casa este unul dintre lucrurile cele mai de pret pentru noi si ne dorim ca aceasta sa fie mereu in siguranta. Cu toate acestea, unele alegeri pot compromite aceasta siguranta atat de importanta, iar de aceea uneori trebuie sa oferim mai multa atentie detaliilor.

De exemplu, atunci cand ne dorim un sistem de incalzire urmarim o multime de aspecte. Ne intereseaza consumul, randamentul, performantele, controlul si confortul, asa ca de cele mai multe ori uitam de un aspect foarte important: siguranta.

Noi, cei din echipa Stropuva Romania, suntem de parere ca siguranta ar trebui sa reprezinte unul dintre cele mai importante criterii pe care sa le avem in vedere atunci cand ne alegem sistemul de incalzire. Iar asta deoarece foarte multe dintre cele mai multe accidente si incendii sunt provocate chiar de catre sistemul de incalzire.

Un sistem de incalzire ieftin si de proasta calitate, instalarea incorecta realizata de catre niste amatori sau pur si simplu o utilizare sau o intretinere incorecta… toate acestea sunt aspecte care pot avea consecinte grave. Prin urmare ar trebui sa le eviti cat mai mult cu putinta.

Cum poti sa garantezi siguranta casei si familiei tale atunci cand alegi sistemul de incalzire?

Este simplu. Pune accent pe calitate! NU alerga mereu dupa cele mai mici preturi, deoarece acestea s-ar putea sa vina la pachet cu anumite dezavantaje pe care sigur nu ti le doresti. In cazul centralelor Stropuva Romania, calitatea este garantata de materialele atent selectionate, de procedeul minutios de ansamblare a lor si totodata de numeroasele elemente care au rolul de a oferi cat mai multa siguranta.

Prin urmare, pana acum nu ni s-a intamplat niciodata ca un proprietar de centrala Stropuva sa se planga de calitatea produselor noastre sau, mai grav, de faptul ca ar fi avut probleme care i-ar fi pus casa in pericol.

Totusi, trebuie sa subliniem faptul ca este foarte importanta si exploatarea centralei. Mai exact, este in zadar achizitia celei mai bune centrale pe lemne, atata timp cat nu este intretinuta corect. Aici intra lucrarile de curatare frecventa, atat a centralei cat si a restul elementelor din sistemul de incalzire, asa cum este cosul de fum de exemplu.

Totodata, la fel de importanta este si alegerea cu atentie a lemnului de foc care va fi introdus in centrala. Iar asta deoarece acest detaliu poate fi, la randul sau, periculos atata timp cat nu sunt respectate anumite reguli. In primul rand, ar trebui sa folosesti doar lemn uscat si nu verde, deoarece acesta nu numai ca nu este eficient, ci totodata cauzeaza depuneri considerabile pe peretii centralei. Apoi, lemnul tratat chimic este, de asemenea, foarte periculos pentru alimentarea centralei.

Foloseste doar lemn cu un grad de umiditate cat mai redus si totodata nu ignora lucrarile de intretinere a centralei, iar astfel vei reusi sa garantezi siguranta casei si familiei tale. De asemenea, te invitam sa descoperi oferta noastra de centrale pe lemne, pentru a-ti alege un model sigur si performant!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin