Economia de combustibil se traduce in preturi mai mici

bani romanesti lei

Facturile tot mai mari la gaze si cresterea prea mare a preturilor intr-un interval scurt i-au determinat pe multi sa caute mereu solutii eficiente pentru economie de combustibil si, implicit, economie in facturile ce vor veni. Sa faci economie e destul de simplu daca stii cum sa o faci cat mai inteligent.

Economia facuta prin scaderea confortului termic in locuinta nu e o solutie foarte buna, banii economisiti la final de luna se duc pe doctor si medicamente, pe spitalizari. A face economie inseamna in primul rand sa alegi corect combustibilul si centrala pe care o ai in locuinta.

La capitolul combustibil doua sunt variantele pe care oricine le are la dispozitie, fie mergem pe lemne, fie mergem pe gaz.

gaz sau lemne ca si economie de combustibil

Daca alegem lemnul, il vom cumpara destul de ieftin pentru ca se gaseste peste tot, arderea este destul de eficienta, mai ales daca e una tip lumanare, confortul in locuinte e la fel de bun ca in cazul unei centrale pe gaze. La final de an lemnele vor costa mai putin decat gazele facturate si economia se va simti.

Daca mergem insa pe gaze, vom plati si curent, si gaze, pentru ca o centrala cu gaze nu are cum sa functioneze fara curent electric.

Centralele sunt pana la urma cele care dicteaza ce si cat economisim.

Cele pe lemne ne pot ajuta foarte bine sa facem economie de combustibil, cu o singura incarcare putem aveam confort termic sporit si apa calda 24 de ore, arderea tip lumanare prelungeste timpul de functionare fara o alimentare ulterioare, de aici si economia facuta.

Rezistenta si siguranta sporita, numarul mare de modele si simplitatea folosirii plaseaza centralele pe lemne in topul celor care pot sa ne scape de facturile uriase la gaze de la final de luna. Pe langa faptul ca putem face si economie de combustibil o centrala pe lemne poate fi amplasata in orice zona, nu depindem de reteaua de gaze, combustibilii ard complet, neintrerupt, se gasesc mereu la preturi bune. In acest fel nu numai ca nu vom sta in frig si nu vom avem apa care numai calda nu e, dar vom putea sa avem tot confortul dorit, facturile vor fi mult mai mici.

centrala termica stropuva cu cos

Lemnele se vor achizitiona la preturi bune in orice perioada a anului, cu banii economisiti vom putea sa investim poate intr-o centrala pe lemne mai buna, mai complexa. De asemenea centralele cu lemne vor functiona bine ani intregi pentru ca sunt foarte bine construite si reusesc sa reziste la uzura chiar mai bine decat modelele clasice.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin