Ce model de centrală să alegi: simplă sau universală?

Dacă ai verificat oferta noastră de centrale termice pe lemne ai observat cel mai probabil că găsești două tipuri diferite de centrale: centrale Stropuva simple și centrale Stropuva Universale. Astfel, este inevitabil să nu te întrebi ce model de centrale ar trebui să cumperi.

Ei bine, pe această temă ne-am propus să vorbim în rândurile următoare. Dacă și tu oscilezi între cele două variante de centrale marca Stropuva, atunci acest articol te va ajuta să faci o alegere.

Centrală Stropuva simplă sau centrală Stropuva Universală?

Între cele două modele de centrale există multe diferențe pe care trebuie să le cunoști numaidecât dacă vrei să faci o alegere corectă.

Mai exact, centrala Stropuva Universal poate fi alimentată cu mult mai multe tipuri de combustibil. Printre aceste tipuri de combustibil care nu pot fi folosite la o centrală Stropuva simplă se află și cărbunii.

Cărbunii reprezintă un tip de combustibil foarte avantajos. Atâta timp cât ai la dispoziție o sursă de unde poți achiziționa cărbuni la prețuri excelente, atunci ar trebui să alegi numaidecât un model universal.

Vei obține performanțe mai mari și totodată autonomii foarte generoase, ceea ce reprezintă beneficiic are te vor încânta.

Prin urmare, centrala pe lemne Stropuva S40U (Universal) vine la pachet cu mai multe accesorii suplimentare precum ventilatorul, grătarul de fontă dar și cu un traseu de aer secundar.

Ce model să alegi?

Diferența de preț între un model de centrală simplă și un model de centrală universală este destul de mică. Din acest motiv îți recomandăm să ai în vedere achiziția unui model universal.

Este mult mai ok să ai la dispoziție mai multe alternative de combustibil solid iar în unele cazuri această libertate de a alege combustibilul se va dovedi a fi de mare ajutor.

Iar dacă vei profita de reducerile actuale atunci cu siguranță nici nu vei simți diferența dintre cele două.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin