Stropuva S40 – centrala care poate incalzi pana la 400 mp

stropuva
Incalzirea unui spatiu de dimensiuni mari a fost intotdeauna o provocare. Indiferent ca este vorba despre o locuinta foarte mare, o cladire de birouri sau chiar o hala in care depozitezi anumite lucruri, toate acestea necesita incalzire in sezonul rece.Situatia ine si mai delicata atunci cand aceasta cladire este situata intr-o zona in care nu exista o retea de gaze disponibila. Cu toate acestea, exista optiuni avantajoase chiar si in aceste conditii. Iar una dintre ele este chiar centrala noastra Stropuva S40.

Stropuva S40 – centrala ideala pentru a incalzi o cladire de dimensiuni mari

Stropuva S40 este una dintre cele mai mari modele de centrale din oferta noastra. Practic, capacitatea mare a acestui cazan ii permite sa poata incalzi chiar si o cladire de o suprafata de pana la 400 de metri patrati.Conform fisei tehnice, Stropuva S40 este o centrala pe lemne conceputa in mod special pentru a incalzi locuintele mari. Drept urmare, acest model se dovedeste a fi cu aarat rentabil doar in situatiile in care este folosita in conditiile recomandate de catre producator. Mai exact, modelul S40 este foarte eficient numai in conditiile in care locuinta ce necesita incalzire are o suprafata cuprinsa intre 180 si 400 de metri patrati. Daca spatiul ce necesita incalzire este mai mic, atunci centrala Stropuva S40 s-ar putea dovedi a fi ineficienta, consumand multa energie in mod inutil.Durata de ardere indelungata reprezinta un alt avantaj al acestui cazan pe lemne. Practic, datorita principiului de ardere tip lumanare, caracteristica pe care o vei intalni la toate centralele Stropuva, arderea dureaza mai mult timp iar astfel se obtine un consum minim. Mai exact, vorbim despre o ardere ce poate depasi durata de 30 de ore, totul cu un singur plin de lemne.Acest avantaj conteaza nu numai din punct de vedere al consumului ci si al confortului de care te vei bucura utilizand cazanul pe lemne Stropuva S40.Stropuva S40 mai poate fi considerata o centrala termica pe lemne ideala pentru spatiile mari si datorita faptului ca poate folosi mai multe tipuri de combustibil solid. Practic, nu trebuie sa iti faci doar rezerve de lemn pentru foc, ci la fel de bine vei putea folosi si brichetele din rumegus, peletii sau chiar diferite deseuri lemnoase.Este important sa retii faptul ca va trebui sa ai grija ca acest combustibil sa aiba un grad de umiditate cat mai redus. Doar astfel poti obtine un randament foarte bun si vei evita totodata depunerile pe peretii centralei, garantand o buna functionare a cazanului.

Centrala care a multumit 99,9% din clienti

Ne mandrim cu faptul ca punem la dispozitia clientilor nostri numai centrale de cea mai buna calitate care au adus mereu satisfactie si bucurie in casele celor care ne-au ales pentru achizitia centralei.Iar Stropuva S40 este un bun exemplu al faptului ca ne dorim sa oferim clientilor solutii de incalzire cu lemne de o calitate superioara. Pe pagina noastra de pareri ale clientilor Stropuva vei putea citi o multime de opinii ale clientilor care au ales centrala S40 si cu siguranta te vei convinge ca este cea mai buna optiune pentru tine de care ai nevoie pentru a-ti incalzi locuinta, chiar daca este de dimensiuni mari.In momentul actual exista o campanie de reduceri in urma careia Stropuva S40 are un pret foarte accesibil. Ar trebui sa profiti si tu de pretul redus pentru a-ti achizitiona o centrala pe lemne performanta si economica!

1 thought on “Stropuva S40 – centrala care poate incalzi pana la 400 mp”

  1. Bună, pentru o suprafață de 400 m² ce centrala recomandați și un preț final cu tot ce impune montare?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin