O investitie care merita: centrale termice pe lemne Stropuva

centrale termice pe lemne stropuva

Te-ai mutat recent intr-o casa la tara si vrei sa scapi de chinul sobelor vechi de teracota? Vrei sa ai caldura si apa calda la discretie cu un efort minim? Incearca chiar acum centralele termice pe lemne si carbuni Stropuva cu un randament de peste 90 % si instalare simpla, garantate 25 de ani, la o functionare normala.

De ce ar trebui sa alegi aceste centrale?

In primul rand, pentru ca sunt economice, te ajuta sa cumperi mai putine lemne pentru incarcat cazanul, arderea este de 20-24 de ore neintrerupt, timp in care nu trebuie realimentat. In al doilea rand, centralele termice pe lemne Stropuva au camera de ardere mai mare, lemnele de dimensiuni mari putand fi incarcate mai usor, fara a fi taiate in bucati mai mici. Ventilatorul din cadrul instalatiei de incalzire centralizata intretine arderea si reduce afumarea cazanului, eficienta arderii pe timp indelungat fiind mai mare. Se curata simplu, de doua ori pe luna, ventilatorul trebuie automatizat pentru a regla fluxul de aer.

Nu se ajunge la supraincalzire datorita constructiei cilindrice care rezista dilatarilor datorate supraincalzirii, umplerea se realizeaza mai usor gratie compartimentului de alimentare mai mare. Pe de alta parte, trebuie folosite lemne cu umiditate sub 30%, calitate, cumparate cu un an inainte de utilizare. Cazanul STROPUVA are un cuptor cilindric unde ard lemnele, situat in partea de sus a cazanului, de unde si arderea stratului de lemne de sus in jos. Lemnele care raman jos sunt incalzite si urmeaza sa intre in procesul de ardere mult mai tarziu. Constructia cuptorului de la centrale termice pe lemne Stropuva nu permite aerului sa ajunga la lemnele de jos si sa porneasca arderea, condensul nu exista, smoala de pe pereti nu apare nici ea.

In timpul functionarii, straturile de lemne sunt incluse in procesul de ardere neintrerupta treptat, pentru ca randamentul sa fie cat mai mare. Asadar, aveti toate motivele sa cumparati orice model de centrale termice STROPUVA si sa va bucurati de caldura si apa calda la discretie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin