Îți schimbi sistemul de încălzire? Alege Stropuva!

Ne apropiem cu pași repezi spre sfârșitul sezonului de încălzire, moment în care de regulă tragem linie pentru a afla dacă am avut costuri avantajoase sau nu. Sunt multe cazuri în care concluzia nu este numaidecât cea dorită, așa că în aceste situații este cu siguranță necesară trecerea la un sistem de încălzire mai avantajos.

Iar asta deoarece reprezintă cea mai bună decizie pentru a te bucura de costuri mai bune pentru încălzire.

Cu toate acestea, alegerea unui nou sistem de încălzire nu este chiar atât de simplu. Cel mai probabil vei dori să folosești în continuare combustibilul solid, iar în acest sens centralele pe lemne Stropuva reprezintă cea mai bună alegere.

De aceea, în acest articol ne-am gândit să îți prezentăm câteva motive pentru care ar trebui să îți schimbi centrala cu un model Stopuva. Iată care sunt acestea:

Vei plăti mai puțin pentru căldură

Principalul motiv pentru care ar trebui să alegi Stropuva este acela că vei plăti mai puțin pentru căldură. Iar asta deoarece modelele de centrale pe care noi le comercializăm au fost concepute să ofere performanțe superioare astfel încât să te poți bucura de o eficiență cât mai bună.

Prin urmare, dacă vei decide să renunți la vechea centrală și să alegi un model Stropuva, atunci vei putea reduce cheltuielile pentru încălzire cu până la 40-50% în unele cazuri excepționale!

Cei mai mulți dintre clienții care au ales Stropuva România ne-au declarat încântați că plătesc mult mai puțin acum pentru căldură.

Te vei bucura de mai mult confort

Suntem mândri de faptul că modelele de centrale pe care le comercializăm se dovedesc a fi mult mai confortabile decât majoritatea centralelor pe lemne de pe piață.

De ce susținem asta? Ei bine, centralele Stropuva oferă o autonomie record, întocmai pentru a fi nevoie cât mai rar de prezența ta în camera centralei. Prin urmare, îți vei putea vedea de activitățile zilnice fără a-ți sacrifica timpul liber pentru alimentarea centralei.

Dacă alegi o centrală Stropuva și folosești lemn uscat, atunci arderea poate dura chiar și 30 de ore fără întrerupere, timp în care confortul termic nu îți va lipsi. Sună bine, nu?

Investiție pe termen lung

Ne place să spunem despre achiziția unei centrale Stropuva faptul că este o investiție pe termen lung. Și avem motive suficiente pentru a spune asta.

În primul rând, îți oferim o garanție de 5 ani de zile. Apoi, dacă vei utiliza corect centrala și o vei întreține corespunzător, durata sa de viață poate depăși cu ușurință 25 de ani fără probleme tehnice.

Și totodată, prin economiile pe care le vei face vei reuși să îți recuperezi investiția făcută în câțiva ani, ceea ce desigur că este minunat.

Te-am convins deci că următoarea ta centrală trebuie să se numească Stropuva? Atunci trebuie să vezi oferta noastră de centrale pe lemne. Sigur te va convinge să-ți cumperi și tu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin