Cum poti economisi mai mult combustibil pentru centrala ta termica?

economisi mai mult combustibil pentru centrala ta

Cu siguranta fiecare persoana isi doreste sa aiba in casa sa un sistem de incalzire performant si care sa-i asigure in orice moment acel confort termic de care are nevoie. Ei bine, atunci cand vrei sa alegi o centrala termica trebuie sa fii atent la anumite aspecte pentru a te asigura ca e ceea ce cauti si ca este varianta cea mai buna.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont este cel referitor la tipul de combustibil utilizat si ce cantitate va fi consumata. Acest lucru va pune cea mai mare amprenta asupra costurilor pe care le vei avea si cu siguranta nu trebuie sa te grabesti cand iei o astfel de decizie.

Ce fel de combustibil este des intalnit?

Alegerea unei centrale termice in functie de combustibilul folosit este una dintre cele mai bune variante. Ei bine, din acest punct de vedere trebuie sa stii ca poti alege intre combustibilul solid (lemn, carbune), cel gazos (gaz) sau chiar lichid (gpl).

Dintre toate acestea pe care ti le-am mentionat anterior cu siguranta cel mai avantajos este cel solid. De exemplu, centrala Stropuva functioneaza extraordinar de bine utilizand aceste resurse, mai exact lemn, deseurile din lemn, brichetele sau chiar si carbunii.

Combustibil care se gaseste usor

Un alt aspect ce arata avantajul centralelor termice pe baza de lemn sau carbune este faptul ca aceste resurse se gasesc foarte usor, se pot achizitiona din foarte multe locuri si nu in ultimul rand, prezinta si un cost mai mult decat rentabil.

Centrale adaptate nevoilor tale

De asemenea, este important sa stii ca in functie de marimea casei tale si de nevoile pe care le prezinti poti sa alegi si tipul de centrala termica. Mai exact, centralale de la Stropuva se prezinta in diverse capacitati, incepand de la 7 kw si pana la 40 kw.

In felul acesta, folosind aceste centrale vei putea sa incalzesti chiar si o suprafata de 400 metri patrati.

Asadar, nu este nevoie sa alegi o centrala care sa fie prea mare pentru nevoile tale sau una care sa nu reuseasca sa faca fata spatiului de care dispui, pentru ca poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine. In felul acesta vei avea parte de un randament cat se poate de ridicat, atat din punct de vedere al consumului de combustibil, dar implicit si din punct de vedere al costurilor care vor exista.

Consum eficient

Nu in ultimul rand, un aspect caruia trebuie sa-i acord o deosebita atentie si importanta este capacitatea centralei termice de a consuma combustibilul intr-un mod cat mai eficient. Cu siguranta nu iti doresti ca acel combustibil pe care il vei folosi la centrala sa se iroseasca sau sa nu fie convertit pe deplin in energie termica.

Ei bine, cu centrala Stropuva poti sta linistit din acest punct de vedere, fiindca prezinta o tehnologie foarte avansata, care reuseste sa consume cat se poate de eficient combustibilul respectiv, dovada fiind si faptul ca folosind o singura incarcare cu lemne poti beneficia chiar si 30 de ore de caldura si apa calda la discretie.

Asadar, alegerea pe care o vei face trebuie sa fie una foarte atent facuta si care sa te ajute sa-ti recuperezi investitia in timp, pe langa faptul ca trebuie sa ofere si confortul pe care-l meriti pe deplin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin