Cea mai buna centrala pe lemne la pret accesibil

Cu totii ne dorim sa achizitionam produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil, insa acest lucru nu este mereu posibil. De cele mai multe ori, calitatea costa iar de aceea cel mai bun si ieftin sunt termeni care nu pot fi folositi in aceeasi propozitie.

Tot mai multe persoane cauta o centrala pe lemne ieftina. Isi doresc sa achizitioneze cea mai buna centrala pe lemne si totodata aceasta sa aiba un pret cat mai accesibil. Ei bine, aceasta cerinta poate fi considerata a fi putin exagerata insa nu este cu totul imposibila.

Stropuva Romania comercializeaza centrale termice pe lemne de foarte mult timp si, cu toate ca poate nu oferim cele mai mici preturi pentru centrale, cu siguranta sunt printre cele mai bune. De asemenea, avem satisfactia de a ne lauda cu un procent de 100% clienti multumiti, ceea ce ne face sa credem ca solutiile de incalzire pe care le oferim sunt ceea ce cauta clientii interesati de achizitia centralelor pe lemne. Raportul calitate/pret este cel care recomanda centralele pe lemne Stropuva, ceea ce este un argument suficient de solid.

Stropuva S10 – cea mai buna centrala pe lemne la pret accesibil

Consideram ca in oferta noastra avem cea mai buna centrala pe lemne care are totodata si un pret accesibil. Este vorba despre modelul Stropuva S10, un model de centrala conceput in general pentru incaperi nu foarte mari, pe care le poate incalzi cu brio chiar si in cele mai geroase zile ale anului.

Mai exact, suprafata ce poate fi incalzita cu ajutorul centralei Stropuva S10 este de pana la 100 de metri patrati. Practic, o casa de dimensiuni reduse dar si alte cladiri nu foarte mari pot fi incalzite cu succes folosind centrala Stropuva S10 care prezinta o serie de avantaje greu de ignorat.

centrala Stropuva

Un prim avantaj al modelului Stropuva S10 este autonomia foarte generoasa pe care o prezinta. Mai exact, cu o singura incarcatura de combustibil lemnos, incalzirea este garantata pe o perioada de minim 30 de ore. In cazul in care se foloseste carbune pentru incalzire, atunci timpul de ardere creste si mai mult. Mai exact, un buncar plin de carbune poate garanta caldura pe o perioada de o saptamana. Practic, vei uita ca trebuie sa te ocupi de alimentarea centralei, ceea ce este foarte confortabil.

Capacitatea cazanului Stropuva S10 este de 10 kW, fiind potrivita pentru a incalzi o suprafata de la 70 de metri patrati pana la 100 de metri patrati.

Ce combustibil poti folosi pentru alimentarea centralei Stropuva S10?

Un alt avantaj major al centralei Stropuva S10 este faptul ca poate folosi mai multe tipuri de combustibil solid, detaliu care iti ofera libertatea de a alege combustibilul cel mai ieftin din zona ta. Practic, poti folosi urmatoarele tipuri de combustibil solid pentru alimentarea centralei Stropuva S10:

  • Lemne de foc;
  • Brichete din rumegus;
  • Peleti din lemn;
  • Carbuni – in cazul in care se opteaza pentru modelul S10 Universal.

lemne de foc

Dar, poate cel mai mare avantaj al acestei centrale este raportul calitate/pret. Comparand cu alte modele concurente de pe piata, putem concluziona ca Stropuva S10 este cea mai buna centrala pe lemne ieftina.

2 thoughts on “Cea mai buna centrala pe lemne la pret accesibil

  1. Dragomir says:
    0

    Doresc să achiziționez acest model dar cine face montaj????și dimensiunile unde le găsesc, as dori să aflu mai multe informații. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *