5 motive pentru a alege centralele pe lemne Stropuva Romania

Piața de centrale pe lemne s-a dezvoltat enorm de mult în ultimii ani, iar astăzi găsim pe piața o mulțime de modele care aparțin diferitor mărci. Din fericire însă cele mai multe persoane care își caută o centrală pe lemne, aleg Stropuva România.

De ce sunt centralele noastre atât de apreciate? Ei bine, suntem un brand care inspirăm în credere, iar toată această popularitate a fost câștigă datorită seriozității de care am dat dovadă mereu precum și a calității produselor pe care le comercializăm.

Iar dacă ești una dintre acele persoane indecise care nu știu încă ce model de centrală pe lemne să își aleagă, în rândurile următoare îți vom oferi 5 motive pentru a alege centralele pe lemne Stropuva România:

Punem calitatea pe primul loc!

Ne dorim să rămânem unul cei mai renumiți producători de centrale pe lemne din România, așa că nu ignorăm niciodată calitatea produselor noastre. Ba chiar depunem toate eforturile pentru ca modelele noastre de centrale pe lemne Stropuva să se remarce mereu cu o calitate superioară.

Cum facem asta? Ei bine, alegem doar cele mai bune materiale pentru construirea centralelor pe care le comercializam și nu facem rabat de calitate. Calitatea centralelor noastre se simte în greutatea pe care o au. Faptul că nu le ia vântul arată că s-au folosit doar materiale groase și durabile, care garantează o durată de funcționare de peste 25 de ani precum și care sunt foarte sigure.

Astfel, dacă vrei o centrală de calitate, ar trebui să optezi numaidecât pentru un model Stropuva!

Au autonomie foarte mare!

Doar pentru că alegi să îți încălzești casa folosind combustibil solid, nu înseamnă că trebuie să renunți complet la confort. Poți să te bucuri în continuare de confort alegând o centrală termică pe lemne cu autonomie mare, astfel încât să nu fii nevoit să mergi prea des în camera centralei pentru a introduce lemne de foc în buncăr.

Centralele noastre garantează o ardere îndelungată de peste 30 de ore cu un singur plin cu lemne, atâta timp cât acestea sunt uscate și de esență tare.

Sunt ușor de întreținut!

Un alt detaliu care recomandă centralele Stropuva este și faptul că acestea sunt foarte ușor de întreținut.

Practic, lucrările de curățare, chiar dacă trebuie efectuate în mod frecvent, sunt ușor de realizat și nu necesită prea mult timpe sau prea multe cunoștințe în acest sens.

Au durată de funcționare îndelungată!

Nu îți cumperi zilnic o centrală pe lemen, nu? Nici măcar săptămânal, lunar sau anual. De aceea ar trebui să optezi pentru o centrală cu durată cât mai mare de viață.

În acest sens, centralele pe lemne Stropuva se dovedesc a fi foarte bune, deoarece au o durată de viață de cel puțin 25 de ani. Prin urmare, alegând o centrală Stropuva te vei bucura de ani de zile, fără să te mai gândești la achiziția unui nou sistem de încălzire.

Îți oferim garanție de 2 ani și transport gratuit!

Pe lângă faptul că sunt complet echipate, centralele pe lemne Stropuva mai vin la pachet și cu o garanție de 2 ani. Dacă te vei lovi de defecțiuni tehnice în tot acest timp, ne poți contacta pentru a le soluționa.

Iar în ceea ce privește transportul, acesta este gratuit!

1 thought on “5 motive pentru a alege centralele pe lemne Stropuva Romania”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin