2020, un nou an în care centralele Stropuva îți încălzesc casa!

Un nou an, noi provocări pentru centralele Stropuva! Schimbările de climă reprezintă un aspect care ne preocupă zilnic iar de aceea propunem sistemele de încălzire pe bază de combustibil solid care sunt mult mai prietenoase cu mediul înconjurător decât multe alte opțiuni disponibile la ora actuală pe piață.

Unul dintre principalele avantaje ale centralelor pe lemne pe care le comercializăm este întocmai faptul că sunt ecologice și prietenoase cu mediul înconjurător. Pot fi folosite deșeurile din lemn precum și combustibilul solid obținut din aceste deșeuri, așa cum sunt peleții sau brichetele din rumeguș, așa că dacă vei folosi o centrală pe lemne Stropuva vei arăta naturii că o prețuiești!

Dar, oricât de importante ar fi măsurile împotriva poluării, sunt și alte aspecte pe care trebuie să le urmărești la o centrală în 2020.

Mai exact, de la un an la altul se pune tot mai mult accent pe confort. Tehnologia evoluează așa că ar trebui să îți facă viața mai ușoară, iar centralele termice Stropuva fac asta! În primul rând centralele Stropuva România au un panou de control foarte intuitiv care le fac foarte ușor de utilizat, așa că nu îți va fi deloc dificil să te descurci în utilizarea centralei.

Confortul este sporit și de autonomia generoasă cu care centralele pe lemne Stropuva România s-au remarcat de-a lungul timpului. Mai exact, centralele noastre folosesc principiul de ardere tip lumânare, principiu care se dovedește a fi foarte avantajos din numeroase puncte de vedere.

Arderea tip lumânare are loc de la partea superioară a buncărului și coboară ușor până la ultimul lemn. Astfel, nu numai că se exploatează întreaga putere calorică a lemnului ci totodată se obține o ardere îndelungată care garantează o autonomie de până la 30 de ore în condiții excepționale. Asta înseamnă că nu va mai trebui să vizitezi camera centralei o zi întreagă, o singură alimentare pe zi fiind mai mult decât suficientă.

De asemenea, întreținerea centralelor Stropuva este foarte ușor de realizat și nu necesită foarte mult timp, așa că doar câteva zeci de minute în fiecare săptămână sunt mai mult decât suficiente pentru a-i garanta centralei cele mai bune condiții pentru o funcționare optimă.

Acestea sunt așadar câteva dintre principalele motive pentru care centralele Stropuva România pot fi considerate și în 2020 alegerea ideală pentru încălzirea locuinței în sezonul rece.

Te invităm să ne descoperi noul site și reducerile pe care ți le-am pregătit pentru centralele pe lemne marca Stropuva!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin