Termeni si conditii

Site-ul www..stropuva-romania.ro este proprietatea SC CASATERM PRIM CONSTRUCT S.R.L cu sediul LOC. ODOBESTI, jud Dambovita, avand codul unic de inregistrare RO34785153. Tel: , e-mail: tomavivaldi[@]yahoo.com

 1. Limitarea raspunderii SC CASATERM PRIM CONSTRUCT S.R.L

1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea noastra isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Continutul site-ului www..stropuva-romania.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea SC CASATERM PRIM CONSTRUCT S.R.L.

CASATERM PRIM CONSTRCUT S.R.L. nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.

Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil.

S.C. CASATERM PRIM CONSTRUCT S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

Din acest motiv compania S.C. CASATERM PRIM CONSTRUCT S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.

Clientul va primi inapoi banii incasati pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Societatea nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Casaterm Prim Construct S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza.

Regulamentul este adus la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www..stropuva-romania.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.

De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Comanda este documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea    vanzatorului catre cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

Societatea livreaza produsele in toata tara gratuit. Casaterm Prim Construct S.R.L confirma comenzile inainte de onorarea lor prin contactarea clientului.

Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare, in functie de situatie. Casaterm Prim Construct S.R.L isi rezerva dreptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre noi prin e-mail la adresa tomavivaldi[@]yahoo.com .

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli cu alte piese.

Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.

Casaterm Prim Construct S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www..stropuva-romania.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www..stropuva-romania.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

1.2. SC Casaterm Prim Construct S.R.L nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client (utilizator).

 1. Drepturi de autor(Copyright)

SC Casaterm Prim Construct S.R.L este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www..stropuva-romania.ro, respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site.

Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

 1. Garantiile produselor

3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www..stropuva-romania.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului

3.2. Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.

3.3. Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse, duce la pierderea garanţiei.

Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.

3.4 Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa tomavivaldi@yahoo.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

 1. Termeni de confidentialitate

4.1. Accesarea site-ului www..stropuva-romania.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre SC Casaterm Prim Construct S.R.L .

Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.

Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.

4.2. Site-ul www..stropuva-romania.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.

4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail: tomavivaldi@yahoo.com

 1. Pretul si disponibilitatea produselor

5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste pentru a mai achizitiona, atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

5.2 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda/Proforma. Vanzatorul emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 1. Livrarea produselor

6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.

6.2. Produsele livrate de SC Casaterm Prim Construct S.R.L sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)

6.3 Comenziile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem si confirmate telefonic, email sau sms.

 1. Denuntarea unilaterala a contractului

7.1. Cumparatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Costurile cu transportul pentru livrarea initiala a produsului pana la client si returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator.

Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii produselor de catre cumparator.

7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre cumparator.

7.3. Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare.

In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003.

Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

 1. Returnarea produselor

8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.

8.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:

 • in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
 • sa fie insotit de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
 • fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la retea, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

8.3. Costurile de livrare, tur si retur ale produselor, in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate in intregime de cumparator.

8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Daca aveti probleme sau nu sunteti multumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp.

 1. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primate, fara a fi nevoit sa aduca justificari.
0
  0
  Cosul tau
  Cosul dvs este golInapoi la magazin