Vă putem ajuta cu informaţii?Preturi

    Esti in cautarea unei centrale termice pe lemne? Iti prezentam centrala Stropuva pe combustibil solid. Incalzirea unei locuinte este o necesitate in aceasta perioada geroasa, de aceea venim in sprijinul dumneavoastra cu o oferta pentru centrala Stropuva. Autonomia centralelor Stropuva este pentru o perioada mai mare comparativ cu o altfel de centrala pe combustibil solid, cu o incarcare cu lemne autonomia este de pana la 30 de ore.
    Pe langa autonomia indelungata, un avantaj poate fi si pretul combustibilului folosit care este mai ieftin comparativ cu un alt combustibil solid (gaz, Gpl).
    Folosind acest tip de centrala pe lemne Stropuva, o sa aveti o temperatura optima in locuita dumneavoastra de pana la 30 de ore. Faptul ca orele de functionare sunt destul de mari este un avantaj si faptul ca nu este necesar sa mergeti frecvent in camera centralei.
    Oferta de preturi la centrale pe lemne si carbuni este acum disponibila pentru dumneavoastra numai in limita stocului disponibil. Nu ratati o astfel de ocazie! Cazanul cu combustibil solid va fi cea mai buna alegere pentru tine si familia ta, asigurandu-ti incalzire, apa calda menajera si este usor de utilizat!
    La orice cazan pe lemne si carbuni achizitionat, indiferent de pretul acesteuia, beneficiati de transport gratuit in toata Romania!.

- 20 %

Stropuva S10


Preț vechi: 8625 lei
Preț: 6900 leiCompara
- 20 %

Stropuva S10U


Preț vechi: 8750 lei
Preț: 7000 leiCompara
- 20 %

Stropuva S20


Preț vechi: 9125 lei
Preț: 7300 leiCompara
- 20 %

Stropuva S20U


Preț vechi: 9250 lei
Preț: 7400 leiCompara
- 20 %

Stropuva S40


Preț vechi: 9750 lei
Preț: 7800 leiCompara
- 20 %

Stropuva S40U


Preț vechi: 9875 lei
Preț: 7900 leiCompara

Despre noi

STROPUVA ROMANIA

Compania noastra va ofera o gama larga de centrale termice, cazane combustibil solid cu gazeificare, centrale termice electrice, centrale pe lemne, calorifere, boilere, hidrofoare, pompe de circulatie, statii de dedurizare, acesorii si materiale de instalatii.


Termeni si conditii

Urmareste-ne

Parerile clientilor

Nicusor

Cam de 2 săptămâni am pornit și eu centrala. Este de 40 kilowați pe lemne și carbune. La prima impresie pare totul in regula,...


Vezi toate parerile clientilor

Plata online

6 rate fara dobanda

Transport Gratuit

Reduceri de minim 20%
14 persoane vizualizeaza
site-ul nostru acum