Vă putem ajuta cu informaţii?


Modele

Cazan STROPUVA - încălzire centrală cu combustibil solid

Centralele termice pe bază de combustibil solid STROPUVA sunt concepute pentru diverse clădiri / camere unde este instalat un sistem de încălzire cu calorifere, încălzire de apă menajeră, sau încălzire prin pardoseală, sau toate acestea împreună. Cazanul  poate funcționa cu tiraj natural sau forțat, in sistem închis sau deschis. Centralele termice se vind împreună cu un regulator bitermic de tiraj, patentat de compania noastră.

imagine

 

 

TIMPUL DE FUNCTIONARE

imagine

* - Lemnul de foc ce conține mai mult de 30 % umezeală nu va arde complet și dacă arde – nu va ajunge la temperatura dorită, iar arderea va fi instabilă. Durata de ardere a combustibilului încărcat depinde de calitatea acestuia, de temperatura exterioară și interioară, de calitatea clădirii și de alți factori.

imagine

Despre noi

STROPUVA ROMANIA

Compania noastra va ofera o gama larga de centrale termice, cazane combustibil solid cu gazeificare, centrale termice electrice, centrale pe lemne, calorifere, boilere, hidrofoare, pompe de circulatie, statii de dedurizare, acesorii si materiale de instalatii.


Termeni si conditii

Urmareste-ne

Parerile clientilor

stan m ilie

o centrala stropuva de 40 se poatevinde si cu plata in rate Daca asigurati si montajul si pif contracost si cit ar costa...


Vezi toate parerile clientilor