De ce să alegi o centrală cilindrică? Avantaje

În cazul în care nu știai până acum, centralele termice pe lemne marca Liepsnele sunt de tip cilndric. Poate că nu ai mai întâlnit această mențiune până acum în descrierea unei centrale și poate că ți se pare o informație mai puțin relevantă. Cu toate acestea, noi credem că este important să ții cont și de acest detaliu iar asta deoarece modelele de centrale cilindrice se remarcă cu o serie de avantaje de care sigur ai vrea să te bucuri și tu.

Mai exact, cazanul Liepsnele este un cazan vertical și, spre deosebire de cazanele clasice, acesta prezintă o serie foarte importantă de avantaje.

Mai exact, iată care sunt avantajele de care te vei bucura atunci când vei folosi o centrală termică pe lemne cindrică așa cum sunt modelele Liepsnele:

  • Poți alimenta cazanul și cu lemne verzi, ceea ce totuși nu îți recomandăm. Acest avantaj se poate dovedi însă a fi de mare ajutor atunci când nu ai lemn de foc uscat și te-a luat sezonul rece prin surprindere. Lemnul uscat te poate ajuta să obții însă performanțe mult mai bune și totodată să eviți depunerile nedorite.
  • Garantează o ardere ecologică deci nu vei afecta mediul înconjurător. Clasa de emisii este CO – 4, iar dată fiind toată poluarea care ne înconjoară, atunci ar trebui să ai numaidecât în vedere acest detaliu.
  • Un alt avantaj al formei cilindrice pe care o au centralele pe lemne Liepsnele este și consumul mult mai redus. Vei face economie de combustibil și vei plăti mai puțin pentru căldură. Sună bine? Ar trebui să folosești o centrală cilindrică!
  • Arderea într-un cazan cilndric are loc în mod neîntrerupt așa că vei avea parte de o autonomie care îți garantează foarte mult confort. Folosește și tu o centrală Liepsnele!

Totuși, pentru a te putea bucura de toate aceste avantaje, ar trebui să colaborezi cu un instalator certificat și experimentat, care să îți garanteze o lucrare corectă, conform indicațiilor din cartea tehnică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin