Cum poți plăti o centrală Liepsnele

plata cu cardul

Centralele pe lemne Liepsnele s-au remarcat de-a lungul timpului ca fiind printre cele mai bune opțiuni de pe piață. Prin urmare, nu puține sunt persoanele care își încălzesc locuința folosind o centrală Liepsnele. Astfel, popularitatea centralelor noastre a făcut ca tot mai multe persoane să își dorească o centrală de la noi.

Chiar dacă putem spune rețineri că oferim centrale cu cel mai bun raport calitate/preț, nu toată lumea își permite să achite o centrală Liepsnele cu banii jos. De aceea ne-am gândit să venim în ajutorul celor care și-ar dori o astfel de centrală, însă nu își permit să o cumpere.

Le punem la dispoziție numeroase modalități de plată, întocmai pentru a o putea alege pe cea mai accesibilă. Iar dacă și tu te întrebi cum poți plăti o centrală Liepsnele, atunci ai ajuns la locul potrivit.

Ei bine, îți punem la dispoziție trei modalități de plată principale:

  • Poți plăti ramburs, atunci când centrala ajunge la tine;
  • Prin transfer bancar;
  • Sau online folosind un procesor securizat cu platforma euplatesc.ro.

Plățile făcute cu cardul de credit online sunt foarte sigure și ușor de făcut. Astfel, dacă ai mai făcut cumpărături online și ai plătit cu cardul, atunci trebuie să știi că procedeul este exact la fel. Important de precizat este și faptul că nu se percep comisioane. 

Poți cumpăra o centrală pe lemne Liepsnele în rate

În caz că nu ai aflat deja, ar trebui să știi căa cum poți cumpăra o centrală pe lemne Liepsnele și în rate. Dacă ai un card eligibil pentru plata în rate, atunci vei putea configura automat numărul de rate dintr-un sistem foarte intuitiv.

Poți plăti în 6 rate egale cu cardul de la Banca Transilvania, în 12 rate egale cu cardul de la BCR sau la fel de bine poți plăti și cu alte carduri de cumpărături online.

Astfel, dacă ai nevoie de o centrală pe lemne care să nu te dezamăgească însă nu îți permiți să o plătești cu banii jos, atunci ar trebui să cumperi o centrală Liepsnele în rate.

Iar dacă ai întrebări, ne poți contacta oricând!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin