Stati la casa? Achizitioneaza-ti o centrala pe lemne Liepsnele la super pret

cazan liepsnele l 10

centrala pe lemne liepsneleO centrala pe lemne nu mai este de mult timp un lux, majoritatea locuintelor din tara incalzindu-se iarna cu ajutorul unor sisteme centralizate proprii. Usor de instalat si ieftin de intretinut, centrala termica este un bun necesar. Asta mai ales daca tii cont ca in unele zone ale tarii CET-ul nu isi mai permite sa furnizeze caldura. Cu toate astea, preturile erau mult prea mari iar caldura mai mult nu era decat era.

Daca stati la casa este un motiv in plus sa cumparati centrala pe lemne liepsnele, mult mai ieftin de exploatat decat una in condensare, care depinde de gaze.

Centralele pe combustibil solid folosesc resurse putine, lemnul este ieftin, este ecologic si usor de procurat. Randamentul energetic este mediu, insa arderea dureaza mai mult, pana la doua zile si jumatate. Prin urmare, nu va mai fi nevoie deci sa incarcati din nou cu lemne.

Bucura-te de avantajele pe care ti le ofera o centrala pe lemne!

Comparand aceste calitati cu cele ale unei centrale termice pe gaz vom observa ca pretul combustibilului este mediu. Randamentul energetic este mai bun. Totusi costurile de incalzire se reflecta in factura la gaze, care poate fi greu de suportat pe timp de iarna dintr-un buget restrans al unei familii obisnuite. In plus, la tara nu prea exista gaze peste tot, asa ca devine imposibil de folosit.

Lucrurile sunt si mai complicate, in comparatie cu o centrala pe lemne liepsnele cand discutam despre centralele pe curent electric, care au randament energetii de 99%, pot fi alimentate cu energie electrica fara probleme, insa facturile sunt foarte mari, pretul de achizitie e destul de mare.

Revenind la centrala pe lemne liepsnele, aceasta este deosebit de economica, lemnele puse la o incarcare ard si vreme de 30 de ore, asigurand caldura si apa menajera pentru toata casa. Nu exista problema condensarii, prin urmare nu colecteaza rasina, se pot folosi si deseuri din lemn. Spre deosebire de soba normala, care trebuie curatata mereu de cenusa, aceasta trebuie curatata doar de doua ori pe luna. Cu alte cuvinte, trebuie curatata o data la doua sau trei saptamani. Efortul este minim!

In concluzie, garantia extinsa de 2  ani, functionare garantata vreme de 25 de ani dar si certificat TUV. Sunt detalii care recomanda centrala Liepsnele pentru orice gospodarie in care confortul primeaza.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Cosul tau
    Cosul dvs este golInapoi la magazin